طراحی سایت با هاستینگ ابری

هاست ابری به این معنی می باشد که سایت شما می تواند بازدید و ترافیک بسیار زیادی را بدون وقفه با سرویس دهی عالی انجام دهد. علاوه بر این سرورهای پشتیبان دیگری نیز وجود دارد تا در مواقع مورد نیاز برای اطمینان در عدم ایجاد وقفه بکار گرفته شوند.

جدیدترین نوع میزبانی نرم افزار های تحت وب هاست ابری می باشد و به نوعی تبدیل به یکی از پر اهمیت ترین مدل میزبانی شده است.

هاست ابری جایگزینی است برای میزبانی وب سایت برروی سرور تک (هم سرور اختصاصی و هم سرور مشترک) و می تواند به عنوان یک فرمت از مفهوم خوشه میزبانی تحت وب که در آن وب سایت ها برروی چندین سرور میزبانی است در نظر گرفته شود . در هاست ابری میزبانی نرم افزار های تحت وب از شبکه ای از سرورها استفاده می شود که وسیع و اغلب از مراکز داده های مختلف در مکان های مختلف هستند.

نمونه های عملی از ابر میزبانی نرم افزار های تحت وب می توانند در دو زیر ساخت به عنوان سرویس (laas ) و بستر نرم افزاری به عنوان سرویس (paas ) طبقه بندی شوند .تحت سرویس (laas ) مشتریها می توانند قبل از ایجاد نرم افزار تحت وب خود برروی سخت افزار مجازی مهیا شده محیط نرم افزاری مورد نظر خود را نصب کنند .بروی سرویس (paas ) مشتری به وسیله محیط نزم افزاری ارائه شده برای مثال به عنوان یک راه حل ( سیستم عامل ، پشتیبانی از پایگاه داده ، نرم افزار وب سرور و برنامه نویسی پشتیبانی ) که بروی آن می تواند مستقیمآ به نصب و توسعه نرم افزار تحت وب خود بپردازد .

کسب وکارهایی که IT) ) پیچیده ومتخصصان حرفه ای (IT ) دارند ممکن است بخواهند از مدل (laas ) استفاده نمایند و بعضی ها از جهاتی ((paas را ترجیح می دهند .یک مفهوم ابر میزبانی برای مشتریان حرفه ای توسعه virtual data center است این سیستم به کار گیری یک شبکه مجازی از سرور در ابر است که می تواند برای میزبانی تمام عملیات (IT ) یک کسب و کار از جمله میزبانی نرم افزار های تحت وب و یا وب سایت های آن مورد استفاده قرار گیرد .

واضح ترین نمونه از هاست ابری استفاده از مدل ابر عمومی است که منابع از همان محیط به عنوان سرورهای مجازی عمومی استفاده می کنند و از همان شبکه برای انتقال داده نیز استفاده می کنند . داده به صورت فیزیکی تحت سرورهای اشتراکی ذخیره می شود که از منابع ابری است .

ابرهای عمومی شامل برخی از اقدامات امنیتی است که اطمینان حاصل شود داده ها محرمانه است و امنیت آن برای اکثر نرم افزار های تحت وب و وب سایت های نصب شده کافی است با این حال جایی که امنیت و حریم خصوصی بیشتر از یک نگرانی ساده است به عنوان یک پیشنهاد کسب و کارها می توانند از ابر خصوصی به جای ابر عمومی استفاده کنند .


مزایای هاست ابری :

قابلیت اطمینان : وب سایت ها بجای اینکه بروی یک نمونه واحد از یک سرور فیزیکی که برروی آن سرورهای مجازی قرار گرفته است مانند فضای دیسک باشد از یک شبکه گسترده از سرورهای فیزیکی پایه ای برای میزبانی آن استفاده می کنند .

امنیت فیزیکی : سرورهای فیزیکی در مرکز داده قرار دارد و همه اقدامات امنیتی برای جلوگیری از دسترسی افراد ویا ایجاد اختلال بروی آنها صورت گرفته است .

مقیاس پذیری و انعطاف پذیری : منابع در هر زمان در دسترس هستند و به محدودیت های فیزیکی و ظرفیت سرور محدود نمی شوند . اگر یک نرم افزار برنامه نویسی شده تحت وب خواستار منابع اضافی از پلت فرم میزبانی خود باشد به خاطر افزایش ترافیک بازدید کننده ویا اجرای قابلیت های جدید ، منابع یکپارچه قابل دسترس هستند.

محاسبه سودمند هزینه : مشتری ها تنها برای آنچه که در واقع استفاده می کنند هزینه می پردازند . همیشه منابع در دسترس برای تقاضای بالا وجود دارد اما در تقاضای پایین ظرفیت باقی مانده هدر نمی رود .

تعادل در بار پاسخگویی : تعادل بار نرم افزارهای تحت وب بر پایه نرم افزار است بنابراین میزبانی ابری می تواند مقیاس پذیر باشد برای پاسخ به تقاضاهایی که در حال تغییر هستند .

میزبانی ابری و مفهوم آن چیست?

یکی از جدید ترین فناوری های روز درباره میزبانی وب , سرویس هاستینگ ابری یا Cloud Hosting است.

با اینکه مدت زمان زیادی از به وجود آمدن این نوع میزبانی نمی گذرد و با توجه به ویژگیهایی که در آن وجود دارد به یکی از محبوب ترین سرویس ها تبدیل شده است. در حال حاضر هرکس که در پی یک سرویس قدرتمند و انعطاف پذیر و سرعت بالا است مطمئنا با این نوع کارخود را انجام خواهد داد.

پردازش ابری به معنی استفاده از نرم افزار و سخت افزار مجموعه ای از رایانه های متصل به شبکه است.برای مثال برای استفاده از نرم افزار یا سخت افزار الزامی به موجود بودن آن بر روی یک رایانه نیست و میتوان از طریق شبکه از منابع دستگاه های دیگر استفاده نمود .

حال اساس کار میزبانی ابری نیز مانند پردازش ابری است و به جای استفاده از منابع یک سرور از چند سرور که بصورت همزمان استفاده می شود.

میزبانی ابری چگونه کار می کند :

در این نوع سرور ها اطلاعات در قسمتهای مختلفی از دنیا قرار می گیرند و با استفاده از این نوع سرویس ها سرورها می توانند قسمتی از اطلاعات را نگهداری کنند به این ساختارها عنوان افزونگی سرور گفته می شود و باعث افزایش کارایی سرویس میزبانی وب می شود .

ویژگیهای مهم این نوع میزبانی به شرح ذیل می باشد :

کاهش هزینه های نگهداری اطلاعات :

در سرور های معمولی برای منابع سرور سقفی در نظر گرفته می شود که در صورت استفاده نشدن از این منابع صحبان وب سایت باید به اندازه منابع رزرو شده هزینه پرداخت کنند . و خریداران باید منابع مورد نظر خود را در پر مصرف ترین حالت در نظر بگیرند .

در میزبانی ابری با توجه به قابلیت انعطاف سرورها هزینه برای مقداری از منابع پرداخت می گردد که در حال استفاده است و در صورت افزایش به نسبت هزینه افزایش می یابد .

پایداری و در دسترس بودن :

در این سرورها منابع از چند سرور تامین می شود اگر اختلالی در یکی از آنها ایجاد شود به سرعت سرور دیگری جایگزین خواهد شد . به این ترتیب از دسترس خارج یک سرور تقریبا اتفاق نخواهد افتاد . یکی از سایتهایی که از فناوری میزبانی ابری استفاده میکند گوگل است.

انعطاف پذیری بودن :

در سرور های معمولی منابع سخت افزاری و نرم افزار محدود است و اگر سایتی از منابع بیشتر استفاده کند با اختلال مواجه خواهد شد. اما در میزبانی ابری هیچ محدودیتی نیست .

معایب میزبانی ابری چیست :

مشکل تهیه نسخه پشتیبان:

جدا بودن داده ها امکان تهیه نسخه پشتبان را بصورت فیزیکی مشکل خواهد کرد و در فناوری ابری هنوز روش مناسبی برای این کار در نظر گرفته نشده است.

کاهش امنیت داده های نگهداری شده :

به دلیل پراکندگی منابع و داده ها و اطلاعات سایت، برقراری امنیت کاری دشوارتر نسبت به سرویس های عادی میزبانی خواهد بود.

نظرات کاربران

نظر شما